Esittely
Musisointia, Imitointia ja stand-upia vuodesta -94
 

 


Olen ammatikseen esiintyvä laulaja, lauluntekijä ja imitaattori. Olen esiintynyt eri puolilla Suomea vuodesta –94 lähtien. Esiinnyn keikoilla trubaduurina kitaran kanssa, sekä myöskin tarvittaessa orkesterin kanssa. Keikkasetti on yhdistelmä imitointia, musiikkia ja stand-upia. Tehtyjä keikkoja on takana reillut 1500. Joitakin kertoja vuosien varrella on tullut myös ns "isoilla areenoillakin" vedettyä mm. Suomen euroviisu finaalitapahtumassa 2011, sekä Voice of Finlandissa 2016. Olen myös ollut vakiokasvona tuomaristossa Karaoken SM-kilpailuissa vuodesta 2016 lähtien. Omaa levytuotantoa on vuosien varrella ehtinyt kertyä 12 levyjulkaisun verran ja levyjäni on myyty noin 6000 kpl.Tunnettuja Imitointihahmoja löytyy varastossa reilut 100, joista keikoilla kuullaan aina hieman vaihdellen noin kahta-kolmeakymmentä. Tyypillisiä esiintymispaikkoja joissa esiinnyn ovat ovat mm . firmojen juhlat, syntymäpäivät, ravintolat, häät, pikkujoulut, harjannostajaiset jne jne.

Martti kitaroineen näin taipuukin hauskuuttamaan monenlaisiin tilaisuuksiin ja monenlaiselle yleisölle!

Tavannomaisten esiintymisten lisäksi teen myös tarvittaessa lauluja tilaustyönä muille artisteille tai vaikkapa firman juhlia varten. Samoin mainoksia on ajoittain tullut tehtyä välillä imitoiden ja mainoslaulujen muodossa joten niitäkin teen tilattaessa. Juontokeikat kuuluvat myös repertuaariini samoin yleisölle suunnatut yhteislaulu tilaisuudet.
Pieni historiikkiAloitin kitaran soiton ollessani 12-vuotias ja melko pian perustettiinkin kavereiden kanssa jo ensimmäinen yhtye.

Imitointi alkoi jo pikkupoikana, kun matkin silloisia television sketsisarjojen hahmoja mm. Vesku Loirin Nasse-setä hahmoa ja myöhemmin Uuno Turhapuroa. Tunnettujen julkisuuden henkilöiden imitoiminen alkoi suunnilleen 11-vuotiaana. Imitointikeikkojen tekeminen sai alkunsa siitä kun ylä-asteen joulujuhlissa imitoin koulumme opettajia ja suureksi yllätykseksi myös opettajat pitivät esityksestäni. Siitä inostuneena koulumme opinto-ohjaaja hommasi minulle haastattelun silloiseen Meriradioon, ja siitä seurasi vielä muutama lehtijuttu, jonka jälkeen alkoi tulla ensimmäisiä keikkoja. Bändin kanssa oltiin kyllä jo jossain esiinnytty sitä ennenkin.POKER (-92-95) oli ensimmäinen yhtye jossa soitin ja lauloin.
Jäsenet olivat : Martti Koivisto (laulu, kitara), Tero Kairinen (kitara),
Mikko Salminen (Basso) ja Marko Salminen (rummut). Musiikkityyli oli jonkun sortin suomirockia. Soitimme silloin enimmäkseen koulun diskoissa ja muutamissa lähiympäristön pubeissa, sekä järjestelimme itse konsertteja mm. Maskutalolla. Muutamia lauluja tältä ajalta kuuluu edelleen ohjelmistooni joskin niitä on hieman
kehitetty ja uudelleen sanoitettu.Aaveratsastajat (-95-96) syntyi Poker yhtyeen hajottua sen jäsenet olivat: Sami Smith (rummut), Ville Pöntinen (basso), Martti Koivisto (laulu, kitara), Tero Kairinen (kitara, laulu). Musiikkityyli oli myös suomirockia. Teimme neljän biisin EP:n jota ei koskaan ehditty julkaisemaan.Martti Koivisto & Päivi Laitinen Duo Teimme myös vaimoni Päivin kanssa aikanaan duo-keikkoja ja äänitimme joitain demoja vuosina -96- 97


Vuosina -97-02 Ehdin soittaa useissa kokoonpanoissa joista ei kuitenkaan kehittynyt nitään pysyvämpää, eikä äänitejulkaisuja.

Vuodesta -98 Alkaen aloin bändeissä laulamiseen sijaan esiintymään yksinomaan omalla nimelläni ja sillä tiellä on jatkettu näihin päiviin.

Martti Koivisto viihde Tmi, Kempintie 4, 21230 LEMU, Puh. 040 7431266Mobiili